Logitech tabletes kiegészítők egész hada rohamozta meg a hazai piacot

Hirdetés

A Logitech márciusban immáron Magyarországon is elérhetővé tette tabletes kiegészítőit. Nem csoda, hogy az egyik legnagyobb és legismertebb, informatikai kiegészítőkkel foglalkozó gyártó ilyen nagy hangsúlyt fektet erre a termékvonalra, hiszen a táblagépek fénykorukat élik, így a megfelelő hívószavakkal, na meg persze életképes termékpalettával tisztességes profit abszolválható. A Logitech komolyan is gondolja ezt a vonalat, ezért a tegnapi napon nem kevesebb, mint 9 tablet kiegészítő magyarországi megjelenítését adta hírül. Röviden szaladjunk végig az újdonságokon, hogy mivel bővült a hazai kínálat!


[+]

A tablet piac jelentős részét a különböző generációs iPad-ek uralják, így nem meglepő, hogy a most bejelentett kiegészítők egy része kifejezetten az Apple termékekre koncentrál. Ilyen például a Keyboard Case for iPad 2, amely a nevében utalt modell mellett a legújabb variánst is támogatja. A merev tok megfelelő védelmet biztosít szállítás közben, azonban belseje egy beépített billentyűzetet rejt, amely a kijelző tapogatásánál valamivel kényelmesebb és gyorsabb szövegbevitelt kínál. Igény esetén a tabletet pillanatok alatt álló vagy fekvő helyzetben a Keyboard Case-be állíthatjuk, a kapcsolat pedig Bluetooth-on keresztül, vezeték nélkül épül fel. Beépített akkumulátora USB portról tölthető. Vételára 33 990 Ft.


[+]

A Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 is egy a gépelés elősegítését szolgáló billentyűzet, amely az iPad hátához rögzíthető tokból két darabban hajtogatható ki, miközben pedig állvánnyá is átalakul. Az USB porton keresztüli tölthetőség és a Bluetooth kommunikáció a Keyboard Case-hez hasonlóan itt is adott, annyi kényelmi funkcióval megtoldva, hogy az vezeték nélküli kapcsolat hajtogatás közben automatikusan aktiválódik és deaktiválódik. A Fold-Up Keyboard vételára szintén 33 990 Ft.


[+]

Három a magyar igazság, ezért a hazai piacon egy harmadik billentyűzet variáns, a Tablet Keyboard for iPad is elérhető lesz. A szállítás közben védőburkolatként funkcionáló tok igény esetén támaszt is nyújthat a tabletnek, Bluetooth-on keresztül pedig akár 9 méteres távolságból is vezérelhető az. A kompakt Tablet Keyboard kifejezetten tetszetősre sikeredett, vételára 19 990 Ft.


[+]

A billentyűzet trió után evezzünk át az audioeszközök világába, a Logitech ezen a téren is igen komolyan jelen kíván lenni. A Wireless Headset for iPad 2 pontosan az, mint aminek hangzik, egy vezeték nélküli headset, amely nevével ellentétben bármilyen Bluetooth képes tablettel, okostelefonnal vagy akár egy laptoppal is használható. Az egyetlen feltöltéssel hozzávetőlegesen 6 órán át üzemelni képes füles a könnyebb szállíthatóság végett egészen kis méretűre összehajtogatható. A gyártó állítása szerint minőségi hangszórói nagy hangerő mellett is gazdag, telt és torzításmentes hangzást nyújtanak, a zajszűrős mikrofon pedig zajos környezetben is biztosítja a tökéletesen érthető kommunikációt. Vételára 19 990 Ft.


[+]

A Wireless Boombox fedélzetén összesen 8 darab, precízen hangolt hangszóró található, amely kristálytiszta hangzást és erőteljes basszusokat szólaltat meg, legalábbis a Logitech szerint. A Bluetooth kompatibilis forrástól maximum 10 méterre helyezhető el, egyetlen feltöltéssel a zajláda is 6 órányi muzsikálást vagy filmezést tesz lehetővé. Vételára 50 990 Ft.


[+]

A Mini Boombox érkezését már tavaly év vége felé hírül adtuk, sőt, a napokban még a PH!TV-ben is vendégeskedett a csöppnyi zajkeltő, így képességeinek részletezésétől most eltekintünk, pontos hazai vételárát viszont eláruljuk, 27 990 Ft-ot kérnek érte.


[+]

A Speaker Stand for iPad egy olyan multifunkciós állvány, amely töltőállomás és hangszóró is egyben. A rögzítő fülek álló és fekvő helyzetben is biztosan tartják az iPadet, és az orientáció mellett a dőlésszög is állítható. Így a kényelem mellett az akkumulátor feltöltése és némi zajkeltés is adott egyetlen eszköz formájában. Vételára 16 990 Ft.


[+]

Az audió frontot az AV Stand for iPad zárja. Képességeit tekintve nagyon hasonló az előző állványhoz, vagyis a töltési lehetőség mellett egy henger alakú hangszórót is kapott. Azonban itt egy kompozit videokimenettel is megfűszerezték a dolgot, így nagy képernyőn is élvezhetjük a filmeket és egyéb multimédiás tartalmakat. A teljes kényelem érdekében egy távirányítót is rejt a csomag, amellyel a kanapéban ülve vezérelhetjük a zenéket és videókat. Vételára 27 990 Ft.


[+]

Végül érdemes még megemlíteni a Joystick for iPad vezérlőt, amit kifejezetten játékok kontrollálására fejlesztettek ki. Két tapadókorongjával úgy kell rögzíteni az almás tablet szegélyére, hogy a joystick pont a képernyőn megjelenő D-pad fölé kerüljön. Ezzel a virtuális irányítás fizikailag tapinthatóvá válik, így téve azt kényelmesebbé és precízebbé. A Logitech Joystick for iPad-ért 4990 forintot kérnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés