Lábbal vezérelhetjük az új Stream Decket

Az Elgato Stream Deck három funkció lábbal való elérését teszi lehetővé.

Ötfősre bővült az Elgato Stream Deck családja, ugyanis az első és második generációs alapmodell, valamint a Mini és az XL verziók mellett most elérhetővé vált a lábbal vezérelhető Stream Deck Pedal is.


[+]

Az újdonság három, csúszásgátló anyaggal borított pedállal rendelkezik, melyek cserélhető rugókat kaptak, így ellenállásuk viszonylag könnyedén megváltoztatható. Az 5 m hosszú, leválasztható USB Type-C kábelen keresztül csatlakoztatható eszköz kapcsolóira a Stream Deck szoftveren belül rengeteg funkciót kioszthatunk, így lábunk segítségével válthatunk például az OBS jelenetei közt, lenémíthatjuk magunkat, ki-bekapcsolhatjuk a webkameránkat, sőt, akár a Discord push-to-talk funkcióját is aktiválhatjuk, illetve játékainkat is vezérelhetjük a pedálokkal. A funkciókat szoftverekhez is rendelhetjük, így a különböző programok esetében eltérő lehetőségeket érhetünk el lábbal, de a Stream Deck Pedal akkor is hasznos lehet, ha nem játszunk, hanem egyéb olyan tevékenységet végzünk, amely során kezünk nem elérhető, például hangszeren játszunk vagy főzünk.

Az Elgato Stream Deck Pedal 90 dolláros vételárat kapott, elérhetősége pedig az első készletek kifogyása okán februárra várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés