Megérkezett az Elgato Stream Deck app 5.0-s verziója

Az aktuális update lényeges újításokat tartalmaz, mint például a Stream Deck Store, ami ingyenesen felhasználható tartalmak garmadájával kecsegtet.

A streamerek körében népszerű, taktilis LCD kijelzőcskékkel kombinált gombokkal dolgozó Elgato Stream Deckhez (aminek a 15 gombos változata már megjárta a szerkesztőségünket) köthető szolgáltatások nemrégiben bővültek, ugyanis az új Stream Deck Store-nak köszönhetően a felhasználók még több digitális forrásanyaghoz férhetnek hozzá, mint korábban. Ezen anyagok tekintélyes része teljesen ingyenes, így a tartalomgyártóknak kevesebbet kell aggódniuk a szerzői jogok körül esetlegesen felmerülő problémákkal kapcsolatban.

A 6, 15, illetve 30 gombos kivitelben (valamint egy 15 virtuális gombot hadrendbe állító mobil applikáció formájában) hozzáférhető Stream Deckhez jelenleg 100-nél is több plugin létezik, s ezek mostantól még könnyebben böngészhetők és telepíthetők, ráadásul az új platformhoz oktató videók is tartoznak, hogy az újdonsült tulajok zökkenőmentesen ismerkedhessenek meg a lehetőségeikkel. Olvasóink a Stream Deck 5.0-s frissítést ezen a linken keresztül tölthetik le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés