Könnyű és olcsó egér, és egy méretes egérpad került ki a Corsair műhelyéből

Az egér alacsony tömeggel és gyors kapcsolókkal büszkélkedhet, az egérpaddal ellentétben pedig csak minimális mennyiségű fényforrás került rá.

A Corsair bemutatta legújabb egér-egérpad duóját, melyek közül egyértelműen a háromzónás RGB világítással és kétportos USB hubbal is ellátott, 930 x 400 milliméteres MM700 RGB a látványosabb, a Katar Pro XT-re a tömeg alacsonyan tartása érdekében csak minimális mennyiségű, a görgőben elhelyezett fényforrás került.


[+]

Ugyan a 73 grammos egér nem nyújt akkora szabadságot, mint a tavaly piacra dobott, vezeték nélküli verziója, a hagyományos, gumi burkolatú megoldással ellentétben azért a Katar Pro XT paracord kábele sem olyan rossz ilyen szempontból, cserébe az FPS és MOBA játékoknál sokat számító késéssel sem kell számolnunk.


[+]

A 115,8 x 64,2 x 37,8 milliméteres, szimmetrikus kialakítású egér lelke a szoftverből testreszabható, három fedélzeti profillal működő, maximum 18 000 DPI érzékenységű optikai szenzor, melynek pontos típusa sajnos nem ismert, de nem tartjuk valószínűnek, hogy ha már többi tulajdonságát tekintve ilyen ígéretes perifériát alkottak volna a Corsairnél, akkor pont az érzékelőből választottak volna valami egypálcás megoldást. A mérnökök a két fő, Corsair QuickStrike névre keresztelt gombra különösen figyeltek, ugyanis próbálták minimálisra csökkenteni a távolságot a kapcsolók és a lenyomható burkolat között, így ígéretük szerint lenyomáskor a rendszer igen gyorsan képes érzékelni, hogy parancsot adtunk neki.


[+]

Az új egér egyik legvonzóbb tulajdonsága az ára, mindössze 29,99 dollárt kell kifizetnie annak, aki magáénak szeretni tudni a Katar Pro XT-t, míg az MM700 RGB egérpad 49,99 dollárt kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés