8000 Hz-es mintavételezéssel büszkélkedhet a Corsair Sabre Pro család

A gyártó Axon technológiájával ellátott Sabre Pro és Sabre RGB Pro egerek profi esportolók visszajelzései alapján lettek kifejlesztve.

A Corsair a K70 RGB TKL billentyűzet mellett két egeret is piacra dobott, amelyek a klaviatúrához hasonlóan megkapták a gyártó, átlagosnál nyolcszor magasabb, 8000 Hz-es mintavételezés elérésére képes Axon technológiáját.


[+]

A Sabre Pro és RGB Pro modellek között az 5 grammos tömegbeli különbség (69 vs. 74 gramm) mellett a kétzónás, iCUE szoftverből vezérelhető RGB világítás megléte jelenti az eltérést. Az egerek nem csak tömegüket, de belső tulajdonságaikat nézve sem tűnnek gyenge holmiknak, a PTFE talpakon sikló, 129 x 43 x 70 mm kiterjedésű ház belsejében a 18 000 DPI érzékenységű PixArt PWM3392 optikai szenzor dolgozik, amelynek érzékenységét 5 fedélzeti profil és a köztük történő váltásra szolgáló, dedikált gomb segítségével menet közben is állíthatjuk. Mindkét egér két fő gombja alatt Omron mikrokapcsolók dolgoznak, a switch és a gomb burkolata között pedig egyáltalán nincs rés, így lenyomásaink szinte azonnalinak érződnek majd.

A Corsair Sabre Pro és RGB Pro modellek közti árkülönbözet mindössze 5 dollár, az RGB-mentes változat 55, világítós párja pedig 60 dollárt kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés