Hirdetés

Újabb pontmátrix előlapos ház az In Wintől

Az In Win 307 utódja némileg átszabott formát kapott, ez azonban nem jelenti azt, hogy feltűnőségből nem vizsgázik jelesre.

Hirdetés

A különleges gépházairól ismert In Win a tavalyi év végén leplezte le első olyan modelljét, amelynek előlapját teljes egészében RGB LED-ek borították, most pedig a 309 személyében megérkezett az utód, amely szintén megkapta a 144 darab fényforrást. A fények – és a beépített ventilátorok – vezérlését már a GLOW szoftver második verzióján keresztül intézhetjük, ebben saját mintákat is létrehozhatunk, ha a rengeteg előre betáplált változat nem tetszene. Az újdonságot az idei Computexen már megnézhettük, de a részletes specifikációk még csak most kerültek nyilvánosságra.


[+]

Az eszköz 553 x 500 x 238 milliméteres kiterjedéssel és 13,65 kilogrammos tömeggel rendelkezik, ennek megfelelően legfeljebb ATX méretű alaplapokkal tudjuk megkínálni, amelybe 7 bővítőkártyát illeszthetünk. A grafikus kártya hossza 350, míg a processzorhűtő magassága 160 milliméter is lehet, emellett a maximum 200 mm hosszú ATX tápegységnek a ház felső részén alakítottak ki helyet a tervezők. Utóbbi elé került a négy, előre beszerelt, 120 milliméteres RGB-s ventilátor, a kvartett utolsó tagját pedig a hátoldalon találjuk. Ezeket egyébként igény szerint velük azonos méretű radiátorokra is lecserélhetjük, de a ház aljában tovább is bővíthetjük az arzenált a rendelkezésre álló 360 milliméter széles területen.


[+]

Meghajtóból a két kisebb verzió jöhet szóba, SSD-ből hármat, teljes méretű HDD-ből kettőt használhatunk. Az I/O panel a gépház oldalára, az üveg oldallap és a LED-es előlap közti élre került, a bekapcsoló- és világításvezérlő gombok mellé pedig két darab USB 3.0, egy USB 3.1 Gen2 Type-C és két jack csatlakozó fért.

Az árazás és a megjelenési dátum nem ismert.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés