Hirdetés

Kicsi In Win házak a kicsi PC-khez

Az A1 sorozat dizájnos, világít, de akár még vezeték nélkül is tölthet egy kompatibilis mobil eszközt, a bónusz pedig a táp.

Az In Win bejelentette az A1 sorozatú számítógépházait, amelyek a kis mérettel fognak hódítani. Valójában persze nem beszélhetünk a hagyományos értelemben egy tényleges sorozatról, a piacra kerülő két modell igazából csak a színben különbözik: az egyik fekete (IW-A1-BLA-P), míg a másik fehér (IW-A1-WHI-P). Minden más közös, így a házak Mini-ITX méretű alaplapot fogadnak, és kettő darab 2,5 hüvelykes rejtett rekeszt kínálnak.


[+]

A gyártó a tápegységet is beépítve szállítja, ez ráadásul egy 600 wattos, 80 Plus Gold minősítéssel rendelkező modell, vagyis a várható igénybevételt bőven ki tudja majd szolgálni, még talán túl is van méretezve.

A 273 mm magas, 210 mm széles és 355,5 mm mély házba 160 mm magas processzorhűtő és 300 mm hosszú VGA is beépíthető. A csomagnak nem része egy ventilátor sem, de a felhasználó beszerelhet négy 12 cm-es szélgépet: kettő a ház aljába, egyet hátulra, egyet pedig oldalra, a tápegység alá. Esetlegesen 12 cm-es radiátor is alkalmazható, ugyanis ezzel ki lehet váltani a hátulsó ventilátort.

Az I/O panel a ház tetején, felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A manapság kötelező elemnek tekinthető RGB LED-ek sem maradtak le, az újdonság alsó talpazata ugyanis átlátszó, és itt lehet élni a világítással, ezen belül is a különböző effektekkel. Ezzel viszont még nincs vége a szolgáltatásoknak, ugyanis opcionálisan beszerelhető egy IW-W1 jelzésű, Qi Wireless szabvánnyal kompatibilis, vezeték nélküli töltő, ami a fedélre  elhelyezett, kompatibilis mobil eszközök akkumulátorát tudja kezelésbe venni, méghozzá maximum 5 wattos töltőteljesítménnyel.

Az In Win A1 házak edzett üveg oldallappal érkeznek, de csak a hónap közepén, ami persze már nincs messze. Sajnos az árazásról még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés