Hirdetés

Három hátsó ventilátort is szerelhetünk az In Win súlyos házába

Az üresen is közel 20 kg-os In Win 925 acél vázára alumínium és edzett üveg is került.

Nem lett épp kis darab az In Win legújabb modellje, a 925-ös megjelöléssel illetett ház 608 x 570 x 208 milliméteres kiterjedéséhez ráadásul igen nagy, 17,8 kilogrammos nettó tömeg társul. Az acél vázra épített újdonság külső részeire a kétoldalt elhelyezett üveg ablakokat leszámítva alumíniumborítás került, ez alól pedig nem képez kivételt az általában érdektelen hátoldal sem.


[+]

A négy darab, kézzel oldható csavarral rögzített hátsó elem nagyjából 9 cm-rel van kijjebb, mint az alaplapi kivezetések és a 8+2 bővítő slot nyílása, így csatlakoztatott kábelekkel is kényelmesen felszerelhetünk akár három darab, maximum 120 mm átmérőjű ventilátort, amelyek a légáramlás szempontjából tökéletes párjai lehetnek az előlap mögé beszerelhető társaiknak. Emellett lehetőségünk van a tetőlemez alatti szekciót is feltölteni további három légkavaróval, vagy egy 360 mm hosszú radiátorral, amennyiben inkább a vízhűtéses rendszereket részesítenénk előnyben. Az előlap mögött is marad hely egy 360 mm-es radiátornak, ám ez csak abban az esetben igaz, ha kivesszük a tápegység kamrájában lakozó, két HDD-t fogadó keretet.


[+]

Adattárolókat tekintve persze nem kell megállnunk két merevlemeznél, ugyanis az alaplaptálca hátoldalára is fel tudunk csavarozni ugyanennyit, és még így is marad hely két darab SSD-nek. Átkukkantva a lemez túloldalára méretes beltérrel találhatjuk szembe magunkat, nem csoda tehát, hogy akár E-ATX méretű alaplapokat is beszerelhetünk legfeljebb 420 mm hosszú grafikus kártyával, illetve egy akár 20 cm-es magas processzorhűtővel kiegészítve.

[+]

A két USB 3.1 Type-A, valamint az egy-egy USB 3.1 Type-C és kombinált jack csatlakozókat felvonultató I/O panel az előlap jobb oldali élén került elhelyezésre, így szemből nézve a házat a címezhető RGB LED-ekkel ellátott In Win logó kapja a leglátványosabb elem címét.

A házóriás óriás háza november végétől lesz megvásárolható, vételára 499 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés