Hirdetés

Teljes LED-es előlapot kapott az In Win 307

Az In Win új miditornyát tetőtől talpig színes LED-ekkel borították be, melyen akár a pontos időt is megjeleníthetjük.

Az In Win soha nem arról volt híres, hogy házai hamar a feledés homályába vesznek, még akkor sem, ha abból összesen hat darab készül, ahogy az a gömb alakú Winbot esetében történt. Az idei Computexen már megmutatták egyik legújabb terméküket az In Win 307 személyében, amin bőven van mit mutogatni, például azt a 144 RGB LED-et, amit az előlapon helyeztek el.


[+]

Ezt a rengeteg világító egységet a gyártó saját GLOW szoftveréből vezérelhetjük, és lehetőségünk van nem csak egyféle színt beállítani, hanem például megjeleníteni az órát, vagy a hallgatott zene ritmusára villogó diszkógömbként, pontosabban téglatestként használni gépünk lakosztályát. A beépített mikrofonnak köszönhetően a környezeti zajokat is képes észlelni a ház, és ez alapján megjeleníteni például egy EKG vonalat. A szoftveren belül található rengeteg effekt mellett akár saját kezűleg is színezhetjük a „pixeleket”, így egyedivé téve az előlapot. A gyártó YouTube csatornájára feltöltött videó részletesebben is bemutatja az opciókat:

Az In Win 307 537 x 501 x 238 milliméteres méretekkel rendelkezik, alaplapból legfeljebb ATX formátumút képes befogadni, legfeljebb 7 darab bővítőkártyával. A grafikus kártya hosszát 350 milliméterben, a processzorhűtő magasságát pedig 160 milliméterben maximalizálták, a két elterjedt adattároló méretből pedig kettőt-kettőt helyezhetünk el a beltérben. Hátul egy, oldalt és alul pedig három-három darab 120 mm átmérőjű ventilátornak alakítottak ki helyet, de a hátsó és felső légkavarókat akár 120, illetve 360 mm hosszú radiátorokkal is helyettesíthetjük.


[+]

A gépház jobb oldalának nagy része edzett üvegből készült, de itt kapott helyet az I/O panel is, ahol az USb Type-C és a dupla USB 3.0 csatlakozó mellett a különálló hang ki- és bemeneteket és a világítás vezérlőgombjait is megtalálhatjuk. A kizárólag fehér színben elérhető In Win 307 árát és megjelenésének időpontját még nem hozta nyilvánosságra a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés