Hirdetés

Szó szerint játékos lett az In Win legújabb, retrós miditornya

Az In Win 309-es kapott egy olyan változatot, amelynek pontmátrixos frontján háromféle pixeljátékkal múlathatjuk az időt.

Két évvel ezelőtt adtunk hírt az In Win szerintünk igen jópofa előlappal megáldott házáról, a panorámás 309-esről, amelynek most egy alternatív variánsa mutatkozott be, a 309 Gaming Edition.


[+]

A név ezúttal nem azt a tényt takarja, hogy elsősorban gamerek számára készítették az újdonságot, hanem azt, hogy a fronton megülő, 144 darab ARGB LED, valamint egy tartozék gamepad segítségével Magi Jumpot (Flappy Bird), 309 Racinget és Bloxot (Tetris) játszhatunk, ráadásul egy beépített mikrofonnak köszönhetően a kalyiba "arca" reagál a hangokra egy virtuális csirke/zsiráf mocorogtatásával. Persze a Glow X szoftverrel vezérelhető diódákat klasszikus módon is címezhetjük, és a gépház elejére pixel artot vagy 40 képkockányi fényanimációt ugyancsak kirakhatunk.

A három "fedélzeti" játék
A három "fedélzeti" játék [+]

A friss, 7 bővítőhelyes modell Mini-ITX, microATX, ATX és E-ATX formátumú alaplapok elszállásolására alkalmas, és legfeljebb 160 mm magas processzorhűtők, illetve 350 mm hosszú videokártyák találhatnak benne otthonra. A két 2,5 hüvelykes adattáron kívül még két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes megoldást építhetünk be, míg ventilátorból maximum hetet foghatunk munkára, ám ezekből négy, fényorgonával meghintett példányt (Saturn ASN120) alapból megkapunk a csomag részeként.


[+]

Radiátorokból hármat csavarozhatunk be, és mind felülre, mind alulra bepasszinthatóak 360 mm-es darabok is. A bal oldalra kihelyezett I/O panelen egy USB 3.1 Gen2 Type-C és két USB 3.0 port szállásolta el magát a két audio jack, továbbá a világítást/léghajtókat dirigáló gombok társaságában.

Az előlapi játékokhoz mellékelt kontroller
Az előlapi játékokhoz mellékelt kontroller [+]

Az 500 mm magas, 238 mm széles és 553 mm mély géplak anyagi vonzatáról egyelőre nem szól a fáma, de a szerényebb képességű elődjéből kiindulva bizonyosan nem lesz olcsó mulatság.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés