A HyperX Cloud II megszabadul a madzagtól

Hamarosan megérkezik a 2015-ben megjelent, nagy népszerűségnek örvendő gaming headset vezeték nélküli verziója.

A Kingston almárkájaként ismert HyperX bejelentette a  játékosoknak szánt, Cloud II Wireless névvel illetett headset közeledtét. A 7.1-es virtuális térhangzást támogató, 20 méteres hatósugarú, 2,4 GHz-es rádióval kommunikáló újdonság 53 mm-es neodímium sugárzókkal dolgozik, melyek a 15 Hz-től 20 000 Hz-ig nyújtózkodó frekvenciatartományban érzik magukat otthon. Az impedancia 60 ohm, a hangnyomásszint pedig 104 dBSPL/mW 1 kHz-en.


[+]

A memóriahabos fülpárnákat jobbfajta műbőrrel vonták be, míg a fejpánt anyaga alumínium. A leválasztható, monitorozási funkcióval ellátott, 50 és 6800 Hz között operáló, -20 dBV érzékenységű, zajszűrős elektret mikrofonon található egy indikátor LED gyűrű, ami jelzi, ha éppen le vagyunk némítva. A hangerőt szabályozó, illetve mikrofont kikapcsoló kezelőszervek természetesen megtalálhatók a periféria fedélzetén. Az akkumulátorból akár 30 órás üzemidőt is kisajtolhatunk, a töltés pedig a mellékelt, 50 cm hosszúságú USB Type-C/Type-A kábel segítségével történik.


[+]

A PC-vel, PlayStation 4-gyel (és valószínűleg 5-tel), valamint Nintendo Switch-csel egyaránt kompatibilis, kompletten 309 grammot nyomó fejes november 20-án válik elérhetővé a gyártó amerikai webshopján keresztül, de az európai startról egyelőre még nem tudni biztosat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés