Hirdetés

2018. október 16., kedd

Kétéltű gamer fejhallgatóval rukkolt elő a HyperX

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A játékosok egyik kedvenc márkája bemutatta története első Bluetooth kapcsolatra képes fejhallgatóját, ami opcionálisan vezetékkel is használható.

Hirdetés

Az eredetileg a Kingston márkájaként létező, majd önálló branddé váló HyperX termékpalettáján eddig is találhattunk vezeték nélküli fejhallgatókat, Bluetooth 4.2-es kapcsolaton keresztül kommunikáló gamer headsetet viszont nem. Ez változik most meg, ugyanis bemutatkozott ugyanis a Hyper Cloud Mix, ami a vezetékes és vezeték nélküli használatot preferáló felhasználóknak is jó választás lehet.


[+]

A hardveres specifikációkat tekintve nem lehet okunk panaszra, a 40 milliméter átmérőjű hangszórók 10 és 40 000 Hz közötti frekvenciatartományra képesek, mikrofonból pedig rögtön kettőt is kapunk. Az egyik a készülékházba lett beépítve, ezzel lehetővé téve az út közbeni használatot, mellette a dobozban találunk egy 3,5 milliméteres jack csatlakozóban végződő darabot is, aminek jobb hangminőségét a számítógép előtt ülve fogjuk majd értékelni. Ilyenkor a mellékelt, 1,3 méter hosszú, szintén jack csatlakozóval ellátott vezetékkel, valamint a tartozékként járó, két méteres hosszabbítóval együtt használhatjuk a Cloud Mixet.

A csatlakoztatott mikrofonnal együtt 275 grammot nyomó headseten a hangerőszabályzó és a bekapcsoló gombok mellett találunk egy micro USB portot, amin keresztül tölthetjük a nagyjából 20 óra vezetékmentes használatot biztosító akkumulátort. A HyperX Cloud Mix egyelőre csak az amerikai Best Buy áruházlánc kínálatában lesz elérhető, 200 dolláros ajánlott fogyasztói áron, az esetleges nemzetközi startról még nincs információnk.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.