A Hisense Magyarországra is elhozta OLED tévéjét

A 4K felbontású, HDR támogatású Hisense A9G egész jó áron került a boltokba.

A Hisense hazai képviselete büszkén tudatta velünk, hogy már Magyarországon is hivatalosan elérhetővé vált a cég OLED televíziója. Ez az A9G, amely egész baráti áron került a boltokba, hiszen az 55 hüvelykes változat már 447 000 forintért beszerezhető, a 65"-ös pedig 650 000 forintba kerül, ami az OLED modellek között egyáltalán nem számít drágának.

A 4K felbontású készülékből nem hiányzik a tartalmak felskálázását lehetővé tevő technológia sem, és a modell szavatolja a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését, ráadásul a jelenleg legjobbnak számító HDR10+ és Dolby Vision szabványokkal is boldogul. Mivel a fejlesztés maximális fénysűrűsége – a gyári adatok szerint – 1000 cd/m², a HDR anyagok visszaadása jó eséllyel látványos.

A rendszert a tervezők 120 Hz-es panellel látták el, és a variálható frissítési frekvencia sem hiányzik. A HDMI 2.1 portokat sem spórolták le róla, és a megszokottnál lényegesen erőteljesebb, integrált mélysugárzóval ellátott 2.1.2 csatornás, 80 wattos hangrendszert kapott.

Előzmények

Hirdetés