Hama blog: héthüvelykes tablettokok II.

Néhány hete bemutattunk egy vidám színű és egy egészen ügyes Hama tablettokot; most három egyszerűbb darabra irányítjuk olvasóink figyelmét, melyek közös tulajdonsága a kedvező ár. A legegyszerűbb, gyöngyvászonból készült modell fekete színű, biztonságos bezárásáról kétfejű cipzár gondoskodik. Fontos részlet, hogy belső pereme mentén szövetből védőt alakítottak ki, hogy a cipzár részét képező kocsi mozgás közben véletlenül se karcolhassa meg a tabletet. A puha bélésbe műanyaglapot rejtettek, mely erősebb ütésektől is megvédi a belül rejtőző készülék kijelzőjét. A Hama tokja egészen barátságos áron, 3490 forintért vásárolható meg.



[+]

Nem sokkal drágább, és külsőre megtévesztésig hasonlít társára a Hama másik tabletburkolója. Társától egyetlen ponton különbözik csak: külső burkolatát vízlepergető neoprénből készítették; vételára emiatt picit több, 3990 forint.



[+]

Megtöri a fekete egyhangúságot a Hama Sirion fantázianevű, tablethez vagy e-könyv-olvasóhoz való tokja. A szürkével és sötétkékkel feldobott gyöngyvászon burkolat alatt a tablet fő rekeszén kívül egy kisebb zsebet is találunk, amibe belerakhatjuk a tartozékokat, kábeleket, viszont egy átlagos tablettöltőnek szűk lesz a hely itt. A kék színű, orkán belsőt mind a két zsebben alaposan kipárnázták, és természetesen itt sem hiányzik a kétfejű zipzár mögül a szövet védősáv. A Hama héthüvelykes tabletekhez való Sirion tokja 4490 forintot kóstál.




[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények