GeForce Power Pack: a második felvonás

Egy korábbi hírünkben már beszámoltunk a GeForce Power Pack megjelenéséről, amely főleg a PhysX technológiában rejlő lehetőségeket demonstrálta. A zöldek azonban nem pihentek az elmúlt hónapokban, s ennek eredményeképpen a mai napon megjelent az előbb említett csomag második kiadása. Első ránézésre az új programokat felvonultató változat nem sikerült olyan méretesre, mint az elődje, de az 1 GB-ot így is meghaladja a mostani verzió helyigénye.


Warmonger


Crazy Machines 2

A szoftveregyüttes az ilyenkor szokásos technikai demonstrációkon kívül tartalmaz még két új pályát a Warmonger című játékhoz, amelyet még az előző verziójú csomagban találhattak meg a rajongók. Emellett a Crazy Machines 2 névre keresztelt logikai játék PhysX technológiát is kihasználó demója is helyet kapott benne. Azok a felhasználók pedig, akiket nem hatnak meg a játékok, a Badaboom Media Converter 30 napig használható teljes változatával, a TMPGEnc XPress 4.6.2.266 és a CyberLink PowerDirector 7.0 időkorlátos verziójával szórakozhatnak el. Az utóbbi két program a CUDA interfészen keresztül teljesen kihasználja a GeForce 8, 9 és GTX 200 szériás grafikus kártyák képességeit. A szeretetcsomag az alábbi linken keresztül érhető el.

A PhysX technológia komolyabb támogatása a jövő év elejétől a játékokban is beindulhat. Az NVIDIA már büszkén mutogatja a Mirror’s Edge nevű akció-kalandjáték technikai videóját, amelyben megtekinthetők a fizikai gyorsítás előnyei is. A további PhysX címekkel azonban nem áll annyira jól a cég, mivel a Gearbox Software bejelentette, hogy bizonytalan időre befagyasztják az Aliens: Colonial Marines fejlesztését, és a Borderlands megjelenése is késik az eredeti tervekhez képest.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés