Saját tervezésű GeForce 9800 GTX+ a Leadtek kínálatában

A Leadtek sem aprózza el az ünnepi szezont, és új, limitált szériás termékkel kedveskedik a rajongóknak, melyhez az Overlord című teljes játékot mellékelik. A WinFast PX9800 GTX+ Limited jelzésű modell az 55 nm-es eljárással készülő, 128 stream processzort tartalmazó, G92b kódnevű chipre épül. A lapka saját tervezésű nyomtatott áramkörön foglal helyet, amely a referenciaváltozathoz képest kisebb méretekkel rendelkezik.

A 512 MB DDR3 memóriával felszerelt kártya mag-, shader- és memóriaórajele megfelel az NVIDIA ajánlásainak, azaz 738, 1836 és 2200 MHz-en üzemel. A megfelelő működési hőmérséklet biztosításáért egy saját fejlesztésű hűtő felel, amely a gyártó szerint a referenciamodellhez képest alacsonyabb zajszint mellett végzi a dolgát.

A PCI Express 2.0 csatolóval ellátott kártyán a tévékimeneten kívül két DVI is helyet kapott, emellett egy DVI/HDMI adapteren keresztül HDTV támogatással is rendelkezik. A termék még karácsony előtt az üzletekbe kerül, a várható fogyasztói árról azonban még nem érkezett információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés