Stabilabb működést ígér az új VGA-kkal a friss GeForce driver

A WHQL minősítésű, 456.55-ös meghajtó emellett a Csillagok háborújába is beszáll.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 456.55-ös meghajtót, amely új profilt kínál az érkező, Star Wars: Squadrons című játékhoz, illetve biztosítja az NVIDIA Reflex támogatást a Call of Duty: Modern Warfare és a Call of Duty: Warzone alkotásokhoz.

A vállalat szerint növelték a meghajtó stabilitását, mivel kiderült, hogy a GeForce RTX 30-as sorozatú VGA-kkal az egyes játékok összeomolhattak. A cég ugyanakkor nem részletezte, hogy konkrétan milyen módosításokkal éltek a működést tekintve, így nem lehet tudni, hogy ez a változás az egyes kártyák nem megfelelő kondenzátorkonfigurációjára reagál-e, vagy egy ettől eltérő problémát számoltak fel.

Az NVIDIA a fentieken túl számos hibajavítást is eszközölt, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • A 2020.2.4496-os verziójú Omniverse alatt nem vezet majd grafikai hibákhoz az RTX Real-Time-ről az RTX Path-Traced leképezőre való átváltás
  • A GeForce Experience alkalmazáson belül a Render Latency beállítás nem ragad többet 0-n a Vulkan játékok esetében
  • A vállalat újra beleírta a meghajtó adatbázisába azokat a korábban már hitelesített G-Sync kompatibilis kijelzőket, amelyek valamiért eltűntek onnan
  • A Windows Event Log processzorterhelése nem lesz többet nagyobb a megszokottnál
  • Az NVIDIA Container szervízfolyamat nem omolhat össze a gép alvó módból vagy hibernálásból való visszatérése során
  • A Notebookok esetében a Performance Power mód újra kiválasztható az eszközillesztő vezérlőpultjából

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés