Hirdetés

Új Studio és Hotfix driverrel jelentkezett az NVIDIA

A 456.98-as meghajtó öt hibát javít, míg a 456.71-es Studio csomag az Adobe MAX 2020-on bejelentett újításokra reagál.

Az NVIDIA nemrég adta ki a 456.71-es WHQL meghajtót, aminek most elkészült a Studio verziója. Ez az Adobe MAX 2020-on bejelentett újdonságokra reagál, vagyis támogatást kínál a Photoshop, a Premiere Pro, a Premiere Elements, a Substance Alchemist, a Notch és a Daz3D legújabb verzióihoz.

Hirdetés

Az új Studio csomaghoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Érkezett egy új gyorsjavítás is, mivel a 456.71-es GeForce driver tartalmaz pár hibát. Az ezekre adott foltozást az alábbi felsorolás részletezi:

  • Megszűnik az Ampere architektúrájú GeForce-ra kötött több kijelzős konfigurációkon a kép szemetelése aktív G-Sync mellett
  • A Forza Motorsport 7 nem fog összeomlani a versenyek indításakor
  • A For Honor című játék többet nem lép ki a munkaasztalra GeForce RTX 30 sorozaton történű indítás után
  • A Turing architektúrájú GPU-t használó notebookok nem mutathatnak fekete ablakot, ha a felhasználó a böngészőn keresztül videót játszik le
  • Nem eredményezhet többé fekete képernyőt a játékok indítása a DSC képátvitelen keresztül kiszolgált kijelzőkön

Az új, 456.98-as Hotfix csomag a 64 bites Windows 10 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver az alábbi oldalról tölthető le.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés