Felkészült a Gears 5 bétatesztjére az új Radeon Software

A 19.7.2-es szoftvercsomag a megszokott hibajavításokat is szállította.

Az AMD elérhetővé tette a 19.7.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely biztosítja a megfelelő profilt a Gears 5 című játék bétatesztjéhez.

Hirdetés

Az új eszközillesztő hibajavításokat is hozott, többek között a Facebookra újra fel lehet tölteni a Radeon ReLive tartalmakat, a Radeon Image Sharpening beállítás engedélyezés az Overlay felületen nem fog képi hibákat eredményezni a DirectX 9-es alkalmazások alatt, a Valve Index headset esetében is megszűnnek az indítástól számított, fél percig tartó képi problémák a Radeon RX 5700-as VGA-kon, valamint a Star Wars Battlefront II (DirectX 11-es mód) és a DOOM textúrahibáit is sikerült korrigálni. Ezek mellett javításra kerültek a WattMan felületen belüli automatikus, illetve memóriatuninggal kapcsolatos problémák, illetve a meghajtó most már sikeresen letörölhető az express uninstall opcióval is a hibrid grafikát alkalmazó konfigurációkról.

A 19.7.2-es verziójú, frissített Adrenalin 2019 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, VII, Pro Duo, 5700, illetve Pro WX szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.7.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés