Hirdetés

Az Enermax kicsit korszerűsítette az egyik E-ATX-es miditornyát

A szellőzést előtérbe helyező StarryKnight SK30 kapott egy 10 Gbps-os USB Type-C konnektorral felfrissített kiadást.

Az Enermax bemutatta az SK30 típusjelű házának ráncfelvarrott verzióját, a frontján fémhálós betétet viselő StarryKnight SK30 V2-t, ami lényegében csak annyiban különbözik elődjétől, hogy az előlapi USB 2.0 portjának helyét egy USB 3.2 Gen2 Type-C kapu váltja fel. A tetőlemez jobb elülső térrészében sorakozó kivezetések maradékával nem variáltak, szóval a két USB 3.2 Gen1 Type-A csatlakozó és a két 3,5 mm-es jack ugyanúgy ott van, mint korábban.


[+]

A 486 mm magas, 220 mm széles, illetve 465 mm mély, 7+2 bővítőhelyes konstrukció E-ATX-es méretig tudja fogadni az alaplapokat, és balról edzett üveglappal fedett belsejében 170 mm magasságú processzorhűtő, 405 mm hosszúságú, vertikálisan is munkára fogható videokártya, két 2,5, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó fér el. A beépíthető ventilátorok száma kilenc, amelyekből három 140, valamint egy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel ellátott, szabályozható fordulatszámú példány tartozékként jár a csomaghoz, de radiátorból sem kell beérnünk háromnál kevesebbel, ráadásul ezek közül kettő 360 mm-esre nőhet.


[+]

A légkavarók fényeit egyébként ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 és a gyártó házon belüli technológiájával címezhetjük, miközben alkatrészeink tisztaságára alul, továbbá felül kivehető porszűrők vigyáznak. A körülbelül 100 dollárt kóstáló géplakhoz jár még egy hateszközös RGB/PWM kontroller, amelynek 13  effektje között a reset gomb használatával léptethetünk, bármiféle szoftver telepítése nélkül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés