Hirdetés

Egészen pofás házzal jelentkezett az Enermax

A 10 Gbps-os előlapi Type-C csatlakozóval érkező konstrukció valószínűleg nem lesz a felsőkategóriás szellőzés mintaképe.

Az Enermax legújabb ATX-es miditornyát ENERMAXK8-nak hívják, amelynek érdekessége, hogy nem csupán a (zsanéros) balján, de a frontján is edzett üveget találhatunk, és az utóbbi pozícióban az ablakos rész egy eddig talán nem sűrűn látott dizájn kíséretében osztozik a 0,7 mm vastagságú SPCC acéllal.


[+]

A 491 mm magas, 220 mm széles, illetve 467 mm mély, 7 bővítőhelyes géplak feketében vagy fehérben egyaránt választható, és kétkamrás belsejében 170 mm magasságú processzorhűtő, valamint elülső radiátor meglétének függvényében 350 vagy 390 mm hosszúságú videokártya fér el két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértároló társaságában. Alkatrészeinkre legfeljebb hét ventilátor küldheti a hűsítő fuvallatokat, amikből három 120 mm-es, ARGB LED-ekkel meghintett, szabályozható fordulatszámú példányt gyárilag mellékelnek (egy hatportos ARGB/PWM hubbal egyetemben), míg a vizes rendszerek kedvelői három radiátorban gondolkodhatnak (egy 240/280/360, egy 240, plusz egy 120 mm-es).


[+]

A tépőzáras pántokkal segített kábelmenedzsmentre 23 mm széles térrész van az alaplapi tálca túlsó felén, miközben hardvereink tisztaságára két porszűrő betét vigyáz (egy felül, egy alul), és a mesh elemet viselő tetőlemez jobbján megülő kivezetések sorában egy USB 3.2 Gen 2 Type-C konnektort, egy USB 3.2 Gen 1 Type-A kaput, továbbá két 3,5 mm-es jacket vehetünk lajstromba a power, illetőleg RGB gombokon kívül. Ha miden igaz, az újdonság 100 euró körüli összeget kóstál.


[+]

Előzmények

Hirdetés