Életerős tévével jelentkezett a Sharp

A 4K HDR US45 széria a néző felé irányuló Onkyo hangrendszerrel és forgatható képernyővel rendelkezik.

Hirdetés

A Hon Hai felvásárlása után végre életjeleket mutató Sharp tavaly nagyon fogadkozott, hogy 2017-ben elárasztják a piacot tévékkel, és visszaépítik a megtépázott márkanevet. Nos eddig ebből olyan sokat nem láttunk, de most úgy tűnik hogy a cég aktivizálta magát, hiszen bemutattak egy egész életképes szériát.

Sharp US45 széria
Sharp US45 széria [+]

Az US45 három méretben (60", 55" és 50") kerül a boltok polcaira első körben Japánban 330 000 (~820 000 forint), 280 000 (~700 000 forint), illetve 230 000 (~570 000 forint) jenes áron. Mielőtt valaki a szívéhez kap, azért érdemes figyelembe vennie, hogy a távol-keleti országban hagyományosan jóval többe kerülnek a műszaki cikkek, mint Európában.

Az alkalmazott 4K felbontású, HDR támogatású, saját gyártású és fejlesztésű, N-Black panel sajátossága, hogy hatékonyan képes csökkenteni a visszaverődő, becsillanó fényt, amelynek köszönhetően a fekete mélyebbnek tűnik, mint más LCD televíziók esetén. A szintén exkluzív, direct-LED háttérvilágítás pedig állítólag a megszokottnál magasabb fényerőt, és ezáltal nagyobb színhűséget biztosít még a nagy dinamikatartományú tartalmak esetén is. Az Onkyo által gyártott 35 wattos, integrált mélysugárzóval kiegészített hangrendszert úgy tervezték meg, hogy a hangszórók a kijelző alatt a nézők felé forduljanak, aminek köszönhetően a megszokottnál tisztább, dinamikusabb és erőteljesebb a hangzást ígérnek. A kör alakú talpon elforgatható a kijelző, ami öt évvel ezelőtt szót sem érdemelt volna, de ez ma, a fura állványok korában már ritkaságnak számító és felettébb kényelmes megoldás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés