Hirdetés

A végtelenbe nézhetünk a Kolink új házának előlapján

A Void RGB specifikációit tekintve egy átlagos ATX toronyház, előlapja azonban némiképp kiemeli a zsúfolt mezőnyből.

Hirdetés

Érdekes házról rántotta le a leplet a Kolink, mely bár specifikációiban semmi újat nem mutat, előlapja mindenképp érdekesebb, mintha egy egyszerű fekete színű lemez lenne. Ezt annak a V alakú üveglapnak köszönheti, mely mögött rengeteg RGB LED kapott helyet, amik tükrök segítségével olyan hatást keltenek, mintha egy kivilágított oldalú alagútba néznénk bele. A fényeket – a hátra beszerelt 120 milliméteres ventilátoréival együtt – a két-két jack, USB 3.0 és USB 2.0 csatlakozókat is felsorakoztató I/O panelen elhelyezett gomb, vagy alaplapunk szoftvere segítségével vezérelhetjük.


[+]

Maga a ház egyébként 430 x 400 x 190 mm kiterjedésű, üresen 5,9 kilogrammot nyom a mérlegen, beltere pedig Mini-ITX, microATX vagy ATX méretű alaplapoknak adhat otthont. Az üveg oldallappal fedett belső térbe maximum 310 mm hosszú grafikus kártyákat és 160 mm magas processzorhűtőket szerelhetünk, míg 2,5 és 3,5 hüvelykes adattárolóból két-két darab számára van hely. Az ATX méretű tápegység egy külön alsó kamrában kerülhet beszerelése, hossza legfeljebb 180 mm lehet.


[+]

Ahogy már a cikk elején is említettük, a rendszer hűtését gyári állapotban egy darab 120 milliméteres ventilátor végzi, amit kiegészíthetünk további két-két darabbal a tetőlemez alatt és az előlap mögött, de utóbbi helyre igény szerint légkavarók helyett egy 240 mm hosszú radiátort is beszerelhetünk.


[+]

A Kolink Void RGB február 10-től lesz elérhető, többek közt a CaseKing oldalán, vételára 52,9 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés