Hirdetés

Dokkolós monitor a Philipstől

A 243B1 használható IPS panelt, de viszonylag magas vételárat kapott.

Új monitort készül piacra dobni a Philips a 243B1 személyében, mely egy 24 hüvelykes, W-LED háttérvilágítású IPS panelt kapott, ami 91%-os NTSC és 107%-os sRGB színtér-lefedettségével nem csak általános irodai, de egyszerűbb grafikai munkákra is bevethető.


[+]

Az új megjelenítő 75 Hz-es képfrissítési rátára és 4 ezredmásodperces válaszidőre képes, maximális fényereje pedig 250 nit. Fogyasztás szempontjából okos döntés volt a gyártó részéről a PowerSensor beépítése, mely figyeli, hogy ül-e valaki a monitor előtt és eszerint változtatja a fényerőt. A testreszabhatóságról az állítható magasságú, dönthető és forgatható SmartErgoBase talp gondoskodik, amit igény esetén bármilyen VESA 100-as állványra lecserélhetünk, az enyveskezűek ellen pedig a Kensington zár használatával védekezhetünk.


[+]

A monitor hátoldalán egy DisplayPort 1.2, egy HDMI 1.4 és egy USB Type-C bemenetet is találunk, ez utóbbi a kompatibilis notebookokat akár tölteni is képes 65 wattig, emellett helyet kapott még az eszközön egy RJ45, két jack és négy USB 3.2 csatlakozó.

A Philips 243B1 várhatóan márciusban kerül majd a boltok polcaira, vételára pedig 269 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés