Hirdetés

Freesync monitorral rohamoz a Philips

A 34 hüvelykes, ívelt 346B1C QHD felbontással büszkélkedhet.

A monitorok szegmensében a Philips márka jogait birtokló MMD bejelentette, hogy egy új termékkel lép színre. A cégtől kapott információk alapján a 34 hüvelykes 346B1C típusjelzésű modellt elsősorban a pénzügyi, banki és más B2B szektorban dolgozó felhasználóknak szánják, de elnézve a képességeit, az otthoni felhasználóknál is beválhat.

Philips 346B1C

Philips 346B1C [+]

A hajlított kialakítású termék VA panelének felbontása 3440x1440 képpont, az ultraszéles, 21:9 képarány lehetővé teszi, hogy több használható méretű ablak megnyitását egymás mellett. A készülék megkapta a MultiView technológiát, amely módot ad arra, hogy többen több eszközről, például notebookról, asztali számítógépről egyszerre használják a monitort. Emellett lehetséges az osztott képernyős és a több eszközzel történő munkavégzés is, a beépített MultiClient Integrált KVM kapcsoló pedig biztosítja, hogy a felhasználók egyetlen monitor-billentyűzet-egér kombinációval vezérelhessenek két külön asztali számítógépet, azok számára pedig, akik szeretik összekapcsolni a munkát az élvezetekkel, a kijelző támogatja a Freesync technológiát is.

A 346B1C rendelkezik áramellátást biztosító beépített USB-C dokkoló állomással, így a felhasználók egy egész sor olyan kényelmi funkciónak örülhetnek, mint az egyszerű egykábeles dokkolás, a nagyfelbontású videók és a szupergyors adatátvitel érdekében a notebook csatlakoztatási lehetősége a monitorhoz, miközben a notebook tölt is.

A Philips 346B1C monitor 2019 novembertől vásárolható majd meg várhatóan 600 eurós, azaz 200 000 forintos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés