A Philips tovább tolja az olcsóbb Performance tv szériát

Jönnek az általunk is kipróbált család új tagjai.

A Philips tavaly vezette be a piacra a viszonylag kedvezőbb árú Ambilight tévéket taralmazó Performance családját. A vállalat a jelek szerint sikeresnek ítélte az akciót, hiszen a cég bejelentette, hogy idén egy rakat új modellek bővítik a famíliát.

A Philips 8505 (Performance) 43, 50, 58, 65 és 70 hüvelykes változatban kerül majd a boltokba egyelőre még ismeretlen áron. A LED háttérvilágítású LCD képalkotási eljárásra épülő új Performance televíziók is megkapták a cég exkluzív Ambilight technológiáját, amely dinamikusan változó fényglóriát varázsol a képernyő köré.

A saját fejlesztésű P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzorral ellátott új Performance tévék mindegyike 4K felbontású, és szavatolják a nagy dinamikatartományú tartalmak (Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR10+ és HLG formátumok)megjelenítését. Természetesen ezek a készülékek is Android TV (9.0 Pie) smart platformra épülnek, és a magasabb kategóriás Philips modellektől eltérően egy alapszintű 20 wattos integrált hangrendszerrel szerelték fel őket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés