Hirdetés

KVM switch is került a Philips új monitorába

A Philips 346P1CRH 21:9 képarányú VA panelt és rengeteg csatlakozási lehetőséget kapott.

Hirdetés

A Philips bemutatta legújabb monitorát, mely a 346P1CRH modellnevet kapta és nem csak méretében, de a specifikációs táblázat sorainak számában sem kell szégyenkeznie.


[+]

Az újdonság egy 34 hüvelyk képátlójú, 3440 x 1440 pixel felbontású ívelt VA panelt kapott, a képpontok arányából pedig már többen is kitalálhatták, hogy egy 21:9-es ultraszéles monitorról van szó. A matt bevonattal ellátott megjelenítő 100 Hz-es képfrissítési rátát és 500 nites maximum fényerőt tud felmutatni, melyekhez 4 ezredmásodperces válaszidő és 3000:1 kontrasztarány párosul. A színterek lefedettségére nem lehet panaszunk, a kijelző az sRGB-t 120, az NTSC-t 98, a a DCI-P3-at 90, míg az Adobe RGB-t 89 százalékban támogatja.


[+]

A HDR tartalmak megjelenítésével szintén nem lesz majd gondunk, ugyanis adott a VESA DisplayHDR400 plecsni, de az extrák közé sorolnánk a Windows Hello funkcióval kompatibilis beépített webkamerát, a két darab, egyenként 5 W teljesítményű hangszórót és a dönthető, forgatható, valamint állítható magasságú állványt is.


[+]

A hátoldalon 1-1 HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 és USB Type-C bemenetet találunk (utóbbi 90 wattig támogatja a Power Delivery szabványt) egy RJ-45 csatlakozó és egy jack kimenet tártsaságában, melyeket négy darab USB Type-A port egészít ki a monitor oldalán. Utóbbi különösen érdekes, ugyanis az eszköz KVM switchként is képes funkcionálni, vagyis nem kell annyival beérnünk, hogy a széles panelen két eszköz képét láthatjuk egyszerre, de a csatlakoztatott perifériákat is megoszthatjuk a két bemenet között.


[+]

A Philips 346P1CRH várhatóan még ebben a hónapban piacra kerül, 589 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés