UHD támogatású Blu-ray lejátszó a Panasonictól

Hirdetés

Az biztos, hogy a otthoni szórakoztatóelektronikai eszközök közül nem az asztali lejátszók számítanak a dizájnerek kedvencének, hiszen a formatervezőket e termékcsalád esetében eléggé szűk korlátok közé szorították. Ennek ellenére azért akadnak érdekes külsejű darabok, és ezek közé tartozik a Panasonic által a közelmúltban bemutatott DMP-BDT330.

Panasonic DMP-BDT330
Panasonic DMP-BDT330 [+]

Az ezüst színű modell igazodva az idei trendekhez, támogatja az Ultra High Definition, azaz maximum 3840x2160 képpont felbontású anyagok lejátszását. A vállalat honlapján fellelt technikai specifikációk szerint a BDXL szabvány kezelését nem támogatja, de azért a 3D lemezekkel elboldogul, illetve a 2D-3D átalakítást is biztosítja. Természetesen rendelkezik saját médialejátszóval, amely többek között a FLAC és WAV zeneszámokkal, és az MKV, illetve QuickTime videókkal is boldogul.

Ellátták beépített Wi-Fi-vel, és Ethernet csatolóval, így képes a hálózatra csatlakozni, és azon keresztül elérni a más eszközökön található médiaállományokat. Megkapta a cég Viera Connect névre hallgató okostévés rendszereté, tehát képes bizonyos internetes tartalmak közvetlen elérésére, és a nyílt böngésző sem hiányzik belőle. A modell április utolsó napjaiban kerül a boltokba körülbelül 250 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés