2019. június 18., kedd

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

A Denon is belép a soundboardok piacára

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A DHT-T100 akár azt is kibírja, ha egy 27 kilogrammos televíziót pakolnak a tetejére.

A gyártók láthatóan egyre nagyobb potenciált látnak a soundboardokban, vagyis azokban a kompakt hangrendszerekben, amelyeket direkt arra szántak, hogy egy televíziót pakoljanak rájuk. A Denon Magyarországon is piacra dobott egy ilyen készüléket. A DHT-T100-ért egészen pontosan 100 000 forintot kérnek el a boltokban.

Denon DHT-T100
Denon DHT-T100 [+]

A termék maximális teljesítményéről a gyártó nem szolgált hivatalos információval, viszont azt elárulták, hogy két darab 2 x 5 colos ovális alakú középsugárzó, két darab 0,5 hüvelykes magas sugárzó és két basszus hangszóró került a készülékbe. Támogatja a Bluetooth technológiát, azon belül is az A2DP és az aptX szabványok használatát, azaz a kompatibilis eszközökhöz vezeték nélküli úton is csatlakoztatható. Rendelkezik előre programozott hangmódokkal, és egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével vezérelhető okostelefonnal vagy tablettel is a hozzá járó távirányítón kívül.

Denon DHT-T100
Denon DHT-T100 [+]

Az újdonság simán kibírja, ha egy 27 kilogramm tömegű televíziót pakolnak rá, tehát a gyártó elsősorban azoknak szánja, akik elégedetlenek a tévéjük hangzásvilágával, de azoknál is beválhat, akik egy kicsi, kompakt otthoni hangrendszerre vágynak.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.