Hirdetés

Itt a hangprojektorok kihívója: a speakerboard

A Panasonic bejelentette, hogy szeptember elején fekete és ezüst színekben, 300 eurós áron Európában is piacra dobja új otthoni hangeszközét, amelyet a hagyományos soundbarok ellenfelének szán. Az SC-HTE80 típusjelzésű termék kialakításában eltér a hangprojektoroktól, hiszen itt nem egy hosszúkás, gerendát idéző modellről van szó, hanem egy téglára sokkal jobban hasonlító termékről.

Panasonic SC-HTE80
Panasonic SC-HTE80 [+]

2.1 csatornás rendszerről lévén szó a készülékházba került egy integrált mélynyomó is. A maximális teljesítménye a vállalattól kapott információk szerint 120 watt, amely egy átlagos méretű lakásba, nagyszobába tökéletesen elég. Korábban divat volt optikai meghajtót, médialejátszót építeni az ilyen jellegű termékekbe, de manapság ez egyre ritkább és most is kimaradtak.

A HDMI csatolóval megtámogatott modell támogatja a Bluetooth és NFC vezeték nélküli adatátviteli technológiák használatát. A négy előre programozott equalizer beállítást kínáló termék strapabíró fémből készült, és elméletileg azt is kibírja, ha egy 30 kilogramm súlyú televíziót pakolnak rá, azaz direkt úgy tervezték, hogy a tévék alól muzsikáljon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés