Hirdetés

Threadripperre való All-in-One vízhűtők a Cooler Mastertől

A gyártó néhány, már meglévő kompakt vízhűtéséből tervezett Socket TR4 foglalatra illeszkedő verziókat.

A Cooler Master már 2017-ben is készített olyan lefogatókat, amelyek segítségével bizonyos kompakt vízhűtéseiket lehetett felapplikálni az AMD Socket TR4 foglalatot használó processzorokra. Ám úgy tűnik, ez a felhasználóknak nem volt elég, ugyanis a héten dedikált Socket TR4 Edition kivitelekről rántották le a leplet, amik a MasterLiquid ML240 RGB, ML280 RGB és az ML360 RGB modellek. Ezek gyárilag a vörösök processzorához készült lefogatókkal kerülnek forgalomba.


[+]

A hatalmas méretű Ryzen Threadripperhez persze nagyobb hővezető felület is dukál, a TR4 Editionöknél erre is gondoltak, a kétkamrás blokk alján már egy jóval méretesebb baseplate várja az óriásprocesszor által termelt hőmennyiséget, amit aztán a flexibilis csöveken keresztül, a mérettől függően 2 vagy 3 ventilátor által lehűtött radiátor felé terel. A megnevezésből sejthető módon természetesen nem maradhattak ki a világ szinte összes színében pompázó RGB LED-ek sem, ezek nem csak a ventilátorok, de a vízpumpa tetején elhelyezett Cooler Master logó megvilágításáról is gondoskodnak.


[+]

Az újdonságok előre láthatólag március 14-én válnak elérhetővé a boltok polcain, ám árazásukról a vállalat nem közölt információkat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés