Két Cooler Master hűtő is TUF kiadást kapott

Az ML120L és MA410P TUF Gaming Alliance Edition modellek kizárólag megjelenésükben különböznek az eredeti verzióktól.

Hirdetés

A TUF márkanév egyre több gyártó kínálatában bukkan fel, ezúttal a Cooler Master készített néhány termékéből az említett három betűt is a megnevezésében viselő kiadást. A MasterLiquid ML120L kompakt vízhűtés esetében ez mindössze egy TUF logót jelent a vízpumpa felső oldalán, míg a 2017-ben bemutatott MasterAir MA410P toronyhűtőnél a hűtőborda felett elhelyezett fémlapot dobták el az eredetileg az ASUS almárkájaként működő brandre jellemző dizájnnal.


[+]

A képeken is jól látható dizájnelemeken felül a ventilátoroknál is tetten érhető a TUF-osítás, ugyanis a lapátok körüli műanyag elemek narancssárga színt kaptak, valamint az RGB világítás is gyárilag ebben az árnyalatban tündököl – igény esetén természetesen ennek a színe megváltoztatható.


[+]

A webáruházak kínálatát gyorsan átfutva nem láttunk drágulást az eredeti modellekhez képest, a MasterLiquid ML120L TUF Gaming Alliance Edition az alapverzióval megegyezően 60, míg a MasterAir MA410P hasonló utótagokkal megtoldott kiadása 40 euróért vihető haza.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés