Hirdetés

Új színösszeállítást kapott a Cooler Master kompakt vízhűtése

A MasterLiquid széria combosabb vonulata hamarosan ezüst-szürke köntösben is megvásárolható lesz.

A Cooler Master kicsit felfrissítette a már piacon lévő, MasterLiquid ML360 nevezetű, kompakt vízhűtését, de semmi ördöngösségre nem kell gondolni: csupán egy ezüst-szürke színárnyalatokban tetszelgő Silver Edition látott belőle napvilágot (ML360P SE). Ahelyett, hogy külön csomagolva adnának hozzá három, 120 mm-es ventilátort, egybeépítve kapjuk meg a tripla, ARGB-s légkavarót, de hogy ez hosszútávon mennyire szerencsés megoldás, arról inkább nem nyilatkozunk – ettől függetlenül gusztusosan fest, meg kell hagyni.

[+]

A lapátok legfeljebb 1800-at fordulhatnak percenként, 45 cfm-es maximális légszállítással, illetve 30 dB(A)-s maximális zajterheléssel kísérve. Természetesen a kétkamrás pumpa/blokk szintúgy kapott némi díszkivilágítást, ami mindegyik nagyobb alaplapi RGB technológiával egyaránt szinkronizálható (ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light, ASRock Polychrome RGB).


[+]

A 360 mm-es radiátor anyaga alumínium, a cold plate pedig rézből készült, és az egység az összes, manapság használatos processzorfoglalatra felapplikálható (Intel LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2066, LGA2011(-3), továbbá AMD Socket FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+), AM4, TR4 és sTRX4). A Ryzen Threadripperre való felpasszintáshoz szükséges az a kerek AIO tartómodul, amit az AMD mellékel a HEDT CPU-ihoz. Az ezüst ML360P árát egyelőre még nem tették publikussá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés