Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Van nekik sokkal szebb is, bár nem jó belül, de ez a kinézet nekem mindig is nagyon bejött! Persze elég lenne egyetlen optikai meghajtó hely.
Vagy itt van ez, csak ez meg mini ITX..
Mindenesetre a cikkben szereplő ház sem rossz, de engem a vásárlás előtt az is érdekelne, hogy a hdd-t lehet-e vízszintesen berakni, mert ha csak függőlegesen, akkor nekem nem kéne. Jobb, ha az fektetve van. Másrészt vitrin is kizárva, teli oldallapos jobb lenne. Különben van ezekben az edzettüveg lapokban drótháló, a rádiófrekvenciás szűrésre? Mert az alaplap sugároz, amiatt is kell a fém ház, és pl. nem műanyag házban vannak a PC-k.. -
-Skylake-
addikt
ez legalabb ha mast nem, de hasonlit egy szamitogephazra. ezzel mar onmagaban komoly piaci rest fed le.
-
TomiLi
addikt
válasz
AxBattler #23 üzenetére
Érdekes, hogy a Jonsbo D30-asból a fekete és a fehér változat felemás odlallappal van szerelve (edzett üveg / perforált alu), de a szürke kivitelnél mindkét oldal üveg ,mint a GameMaxnál és a jelen cikkben lévő háznál. A GameMax ráadásul teljesen acél, valamint a tetején hosszanti irányba futnak a szellőző bordák, mint a Chieftec-en.
Egyedül Merlinnél láttam D30-at elég borsos áron: 50ezerért.
A GameMax-ot amikor kapni lehetett, akkor kb. a fele volt. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Synthwave #18 üzenetére
Aki tudja, hogy miről van szó, annak egyértelmű, csak nem mindenki tudja és ezért lenne jó, ha ezeket szájbarágósan írnád (írnátok, mert ez nem csak rád jellemző).
Valójában ez az egész megnevezés (hogy minden 3.2) csak az OEM-eknek volt jó, hogy a 3.0-ra is ráírhassák, hogy 3.2 és ezzel átverjék a vásárlókat. -
válasz
Geri Bátyó #17 üzenetére
Szerintem teljesen egyértelmű így is...
A Type-C-nél mindig kiírom a gent, hogy egyértelmű legyen, de ha a Type-A Gen1, akkor az egyszerűsítés miatt simán 3.0-t szoktam használni, ha nincs Gen2-es Type-A is a képletben.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Synthwave #16 üzenetére
Szóval, lehetne mondjuk:
1. 1-1 db. USB 3.0 Type A és Type C csatlakozó (vagy port, vagy kapu, vagy bármi, de csak egyféle megnevezés ugyebár)
2. 1-1 db. USB 3.2 Gen 1 Type A és Type C csatlakozó (vagy port, vagy kapu, vagy bármi, de csak egyféle megnevezés ugyebár)Alapvetően szeretem, amikor kreatívan használod a magyar nyelvet, de amit itt írtál az fölösleges bonyolítás, egy amúgy is összekavart megnevezésrendszereben.
-
válasz
Geri Bátyó #15 üzenetére
"egy mondaton belül a két megnevezés zavaró (kapu, illetve port)"
Írhattam volna USB Type-C csatlakozót és USB 3.0 konnektort is vagy bármi mást. Nem tudom, hogy ezen mi a "zavaró".
"az USB 3.2 gen1 és az USB 3.0, ami valójában ugyan az."
Sebességre igen (5 Gbps), de jelen esetben a két csatlakozó formája nem azonos. -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Synthwave #14 üzenetére
Baz, tényleg volt egy ilyen változata is!
Már nem emlékeztem. Na, erre tényleg hasonlít.
USB-nél tudom, hogy a csatlakozóra sokféle elnevezés van, de egy mondaton belül a két megnevezés zavaró (kapu, illetve port). Ami jobban zavar, az az USB 3.2 gen1 és az USB 3.0, ami valójában ugyan az.
-
válasz
Geri Bátyó #11 üzenetére
-
TomiLi
addikt
Ez a ház olyan, mint egy GameMax Spark, más előlappal/talppal.
(A GameMax meg egy Cooltek/Jonsbo D30 olcsóbb változata...) -
Geri Bátyó
addikt
válasz
Geri Bátyó #11 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni,de ez is megér egy misét.
" USB 3.2 Gen1 Type-C kapu, egy USB 3.0 port"
Az egyik miért kapu, ha a másik port? Meg amúgy is mindkettő 3.0 valójában. -
-
Dr. Akula
félisten
Úgy látom ők még fáziskésésben vannak, senki nem szólt nekik hogy már nem az akvárium a neő, hanem a lukacsos mesh panel.
-
Gergello
addikt
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Ugyanezt gondoltam.
-
válasz
FreddyFlex #6 üzenetére
Úgy, hogy max. microATX-es lap megy bele.
-
FreddyFlex
csendes tag
Ez meg hogyan lehet mikro?? Big mikro? Lyézus!
-
shteer
titán
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
bekapcsolóbottal
-
válasz
Steve_Brown #2 üzenetére
Ha a földön van, ez a legkisebb gond (bár ezeket nem oda tervezik). A nagyobb, hogy alulról beszív minden port, meg szöszmöszt a gép.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #2 üzenetére
ha a földön van akkor lábujjal bököd be, nem?
-
Steve_Brown
senior tag
De alacsonyan van az a gomb, ha földön van ez a ház az embernek kényelmesebb letérdelni mellé, hogy bekapcsolja.
-
fatpingvin
addikt
szolid, korrekt. ha lenne belőle fém oldallapos kivitel, az nagyjából a tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A modern receptbe klasszikus aromát csepegtettek a tervezők.
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest