Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Útvonal

Hírek » CES blog rovat

CES 2016: Unveiled, a furcsa szerkentyűk parádéja (videón)

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Az Unveiled elnevezésű eseményen a különleges találmányok, szokatlan termékek vitték a prímet. Így volt itt gesztusokkal irányítható robot, kutyarobot, műköröm nyomtató, 3D nyomtató, különleges kamerák, okos kormány, sílégzsák és ezernyi más csoda.

A CES-en minden évben megrendezik az Unveiled névre hallgató eseményt, ahol a különféle érdekes, meghökkentő fejlesztések kerülnek a középpontba. Néhány óriási cég is tiszteletét teszi ezen a szokványosnak egyáltalán nem nevezhető partin, de náluk jóval nagyobb számban vannak jelen kis vállalkozások, startupok, amelyek egy-egy termékre vagy megoldásra koncentrálnak.

Klikk a képre, galéria nyílik!
Klikk a képre, galéria nyílik! [+]

Idén meglehetősen sok érdekes készülékbe, egyedi funkciót kínáló masinába lehetett belefutni. Akadt okos ébresztőóra, kézmozgással, vezeték nélküli úton irányítható gurulós robot, robotkutya, kopaszságot gyógyító fényterápiás sisak, különféle smart alkalmazások, 3D nyomtató, forradalminak nevezett 3D szemüveg, egy különleges korong alakú "kontroller", aminek segítségével a láb mozgatásával navigálhatunk a virtuális valóságban, OLED kijelzős notebook, műköröm nyomtató gép, és ezen kívül még számos más érdekesség. Sőt, még egy igazi flipper legenda, Gary Stern is tiszteletét tette, és elhozta magával a rendezvényre az egyik legendás gépét, a Pókembert is.

Készítettünk egy rövid videós összeállítást arról, hogy milyen is volt a 2016-os CES Unveiled, mindenesetre nem lenne meglepő, ha az itt felbukkanó termékek egyike-másika a jövőben komoly karriert futna be.

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.