Brother: A3-as tintasugaras nyomtató Wi-Fi funkcióval

A Brother új A3-as multifunkciós nyomtatóval rukkolt elő, mely az MFC-J6510DW típusjelzést viseli. A 4 alapfunkciót (nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás) kezelő termék vezeték nélküli hálózati elérhetőséggel is rendelkezik, kompakt kialakításának köszönhetően pedig kisebb irodákban is elhelyezhető.

Az MFC-J6510DW 35 monokróm és 27 színes lapot nyomtat percenként, és teszi ezt A3-as méretben 6000x1200 dpi-s felbontás mellett. A nyomtatás közvetlenül USB meghajtóról, médiakártyáról és PictBridge interfészről is indítható, a munkavégzést pedig a készülék funkcióinak megosztása teszi egyszerűbbé vezetékes vagy vezeték nélküli hálózati kapcsolat segítségével. Sőt, az iPrint&Scan alkalmazással az Android operációs rendszerről és az Apple eszközeiről is lehet nyomtatni vagy szkennelni, akár egy okostelefonról is.

A készüléket 8,3 cm-es színes, érintőképernyős LCD kijelzővel szerelte fel a gyártó, melyen egyszerűen módosíthatók a beállítások, illetve a nyomtatás előtt megtekinthetők és szerkeszthetők a fényképek. A csomag része a Reallusion FaceFilter Studio szoftver is, amellyel például a szegély nélküli fotónyomtatás is könnyen beállítható. A 250 lapos standard papírtálca mellett egy 1 lapos hátsó kézi lapadagoló áll rendelkezésre, ami a borítékokra és különleges médiára történő nyomtatáshoz hasznos, emellett az MFC-J6510DW 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik.


[+]

A berendezés újdonságai között szerepel a faxelőnézet opció, amellyel az LCD kijelzőn is megtekinthetők a küldendő és a fogadott faxok. A készülék 1,5 pl cseppmérettel dolgozik, továbbá a patronok töltöttségi szintje szintén ellenőrizhető. A szkennelés a vezérlőpanelen elérhető gomb segítségével e-mailbe, OCR-be, képbe, fájlba, kártyára, USB-s adattárolóra, FTP-re vagy email szerverre is történhet JPEG, BMP, PDF, TIFF, illetve PNG formátumban. A termék 2, 4, 9, 16 vagy akár 25 oldalt is képes egyetlen A4-es oldalra tömöríteni, valamint a dokumentumokra élőfej és élőláb, illetve vízjel nyomtatása is beállítható. A funkciók között megtalálható a poszternyomtatás is, amellyel 4, 9, 16 vagy 25 oldal nagyítható fel poszterméretben. További extra a könyvmásolás funkció, melynek használatával a szkennerüvegről történő másoláskor eltüntethetők a sötét szélek és korrigálható az elfordulás mértéke. Mozinyomtatásra is van lehetőség, ami lehetővé teszi egy-egy jelenet kinyomtatását képekben az AVI vagy a MOV formátumú fájlokból.

A böngészőre optimalizált web menedzsment rendszerrel beállítható a felhasználók termékhez történő hozzáférése, limitálhatók a havi vagy heti nyomtatási oldalmennyiségek, valamint a biztonságos funkciózárral (Secure Function Lock 2.0) személyre szabható a funkciókhoz való hozzáférés. A dokumentumok digitalizálásában és rendezésében a PaperPort dokumentum menedzsment szoftver nyújt segítséget. Az MFC-J6510DW duplex egységével és extra nagytöltetű új patroncsaládjával 2400 fekete és 1200 színes oldal nyomtatható. A festéktakarékos mód és a különálló tintapatronok természetesen segítenek a költségek alacsony szinten tartásában. A készülék energiatakarékos is, mivel áramfogyasztása maximális működési teljesítménynél kevesebb, mint 26 watt, alvó módban pedig 4 wattal is beéri.

A Brother MFC-J6510DW már Magyarországon is kapható, az ajánlott fogyasztói ára 84 990 forint. Készülékek garanciája a többi Brother termékhez hasonlóan 2+1 évre terjeszthető ki a hivatalos weboldalon történő regisztrálás után.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés