Új kategóriát teremt a Brother friss nyomtatója

A Brother bemutatta az MFC-5895CW típusjelzéssel megjelenő tintás multifunkciós nyomtatóját, mely egy olyan készülék, ami a szokásos négy alapfunkció mellett A3-as méretben nyomtat, mindezt egy normál A3-as irodai megoldás áráért. A termék kényelmes használatáért a 8,2 cm-es átmérőjű, színes LCD kijelző felel, melyen a felhasználó folyamatosan nyomon követheti a készülék aktuális állapotát. A megjelenítő használható képek szerkesztésére, effektekkel való ellátására, illetve a fényképek automatikus javítására is, emellett lehetőség van direkt nyomtatást indítani pendrive-ról, médiakártyákról, illetve PictBridge-en keresztül csatlakoztatott fényképezőgépről, továbbá az egyes dokumentumok külső adathordozókra szkennelhetők.


[+]

Az A4-es méretű szkennerüvegre vagy az 50 lapos automatikus dokumentumadagolóba (ADF) helyezett anyagok természetesen A3-as méretre nagyíthatók, és kinyomtathatók. Az extra szolgáltatások között szerepel a könyv másolása, a ferdeség kiigazítása (maximum 3%-ig) és a vízjel nyomtatása. A berendezés húszféle médiatípust ismer, azaz szinte az összes létező papírméretet kezeli A3-as mérettől lefelé. A nyomtatási sebesség színes és monokróm munkamenet mellett rendre 28 és 35 lap percenként.

A készülék 1,5 pl-es cseppméretű tintát használ, vagyis kellően gazdaságos az üzemeltetése, továbbá beépített hálózati kártyát és Wi-Fi modult is tartalmaz, ami a munkacsoportok közötti nyomtatómegosztást teszi lehetővé. A Brother már szállítja az új MFC-5895CW jelzésű berendezést, így a hónap hátralévő részében a legtöbb boltban be is lehet majd szerezni. A termék ajánlott fogyasztói ára kicsivel 60 000 forint fölé várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés