Lyukacsok nélkül indul pehelysúlyban a Cougar egyedi megjelenésű egere

A német illetőségű cég újonca papíron eléggé ígéretesen fest, és elődjéből kiindulva talán az árcéduláján szereplő összeg sem lesz vészes.

Hirdetés

A Cougar egy új, érdekesnek látszó egérrel gyarapította a portfólióját, amely egy már létező modell továbbfejlesztett utódjaként mutatkozik be, és az AirBlader Tournament nevet kapta.


[+]

A 117 mm hosszú, 62,8 mm széles és 37,8 mm magas, szimmetrikus kialakítású, ellenben jobbkezeseket előnyben részesítő konstrukció ránézésre elsősorban claw griphez való, de ha emberes méretű kacsóink vannak, ujjbegyes fogáshoz sem tűnik rossznak, és (18 cm-nél) kisebb kézzel elképzelhető, hogy a palm grip is járható út lehet.


[+]

A 62 grammot nyomó, hatgombos rágcsáló belsejében egy 650 ips-os/50 g-s, 20 000 cpi-ig skálázódó PixArt PMW 3399 szenzor teljesít szolgálatot, míg főgombjai alatt "80 milliós" mikrokapcsolók figyelnek. Ugyan a gyártó nem tér ki a switch pontos típusára, de a megadott részletből a manapság slágernek számító Kailh GM 8.0-kat (esetleg a TTC Gold Dustproof (80M)-eket) tartjuk valószínűnek – az mindenesetre biztos, hogy a bal és jobb klikkek rugós előfeszítést használnak a stabil és feszes kattintási érzet elérésének érdekében.


[+]

A görgő kifejezetten jól elkülönülő fokozatokat ígér (netán Alps encoder?), polling rate tekintetében egészen 2000 Hz-ig merészkedhetünk, miközben a szoftveres hátországot a vállalat PIX applikációja jelenti. Az 1,8 méter hosszúságú (narancssárga) parakábellel, virgin grade PTFE tappancsokkal és cpi-deviációt csökkentő szenzorgyűrűvel érkező termék dobozából extraként némi grip tape kerül elő, amit a csúszósabb tenyérrel megáldott felhasználók kétségtelenül hasznosnak találnak majd.


[+]

A fehérben, illetve áttetsző füstszürkében/feketében választható kurzorkergető vételárát egyelőre nem közölték.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés