Hirdetés

Átformált belsőt kap az új Aerocool Cube kockaház

Az Aerocool viszonylag nagy sikereket ér el a Cube termékcsaládba tartozó kockaházaival, amelyek között vannak letisztultabb és játékosokat megcélzó termékek is. Többen azonban nagy hiányosságnak tartották, hogy egyik ház sem fogadott ATX méretű alaplapokat, amelyet meg lehetne magyarázni a méretbeli korlátokkal, de a vállalat inkább megpróbálta korrigálni a problémát.

A GT-RS jelzésű modell maga a megoldás, amely a Cube kockaház sorozatot erősíti, de a belső átalakításnak hála már ATX méretű alaplapot is fogad. Emellett egy darab 5,25, illetve három 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi meghajtók közül kettő rejtett fiókba helyezhető, illetve öt darab 2,5"-es adattároló elhelyezésére is adódik lehetőség.

Az 353 mm magas, 320 mm mély és 236 mm széles házban a friss levegőről az elöl elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor gondoskodik, míg a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátulra helyezhető 8 cm-es légkavaró felelhet. A tornyon az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két-két darab 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

A gyártó a maximum 121 mm magas processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez biztosította a megfelelő kivágást, emellett kisebb vízhűtő beszerelése sem lehetetlen. A VGA-k szempontjából maximum 30 cm hosszú megoldások jöhetnek szóba, de bizonyos esetekben ehhez ki kell szerelni az előlap mögé helyezett ventilátort.

Az Aerocool Cube családba tartozó GT-RS jelzésű háza hamarosan elérhető lesz az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára 64 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés