Hirdetés

Új kockaházzal bővül az Aerocool Cube család

Az Aerocool kínálatában nem számítanak újdonságnak a kockaházak, hiszen számos modellt dobtak már piacra a (nagyjából kocka formát idéző) Cube családban. Úgy tűnik a műfaj fenntartása kifizetődő, hiszen egy új, Xpredator nevű modellel bővül a kínálat, ami főként a fiatalosabb, "gamer" generáció ízlésvilága felé nyit.


[+]

A microATX és Mini-ITX alaplapokat fogadó, 280 x 418 x 412 milliméteres méretekkel rendelkező, ablakos oldallappal szerelt, kétkamrás, acél szerkezetű házak ennek megfelelően külsőre nem annyira letisztultak, és színvilágukat tekintve is többet kínálnak, mint az egyszerű fehér és fekete kombináció.


[+]

Ami a belsőt illeti, a szerelhetőség itt nagy hangsúlyt kapott: kivehető az alaplaptálca és meghajtók/tárolók rekeszei, mindez szerszám nélkül. Ezenkívül az apró részletekről sem feledkeztek meg, mint a kábelek és vízhűtés tömlői számára kialakított furatok, mágnesesen rögzített porszűrő, rezgéscsillapítók, előlapi I/O panel ventilátorvezérlővel (15 wattig).


[+]

A méretek ellenére a belteret igyekeztek úgy megtervezni, hogy a lehető legtöbb komponens elférjen benne, így a 187 milliméter magas léghűtők mellett akár kétventilátoros vízhűtő radiátor és 345 mm hossz VGA is elfér benne. A szellőztetést összesen hat ventilátorra bízhatjuk, ebből kettőt, egy 200 és egy 140 milliméterest mellékel a gyártó. Az adattárolókat három darab 2,5/3,5"-es és egy darab 5,25"-es eszköz befogadására képes rackkel oldották meg, de utóbbi aljára további két darab 2,5"-es eszköz (HDD vagy SSD) fogatható fel.

Az Aerocool Xpredator ajánlott ára 126 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés