Hirdetés

A belépőszintet szemelte ki az Antec az új házának

Hirdetés

Az Antec előállt a GX300-as típusjelzésű jelzésű számítógépházzal, amely a belépőszintet célozza, és a kialakítását tekintve vagány vonalakkal kíván hódítani. A fekete színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, valamint hat darab 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb fiókok rejtve vannak, illetve helyükre 2,5 colos adattárolókat is lehet szerelni.


[+]

A 485 mm magas, 180 mm széles és 475 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el. A szellőzés javítása érdekében az említett egység mellé további négy darab 12 cm-es légkavaró helyezhető, egészen pontosan kettő felülre, és kettő az előlap mögé. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül egy 3.0-s és egy 2.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.


[+]

A termék 400 mm hosszú VGA-k alkalmazására is lehetőséget ad, emellett a maximum 140 mm magas processzorhűtők egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán.


[+]

Az 5,45 kg-os, három év garanciával rendelkező Antec GX300 forgalmazása már megkezdődött. A normál kivitelért 59 eurót kell fizetni, míg az ablakos oldallappal felszerelt modell némileg drágább lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés