Hirdetés

CoolTek miditorony ház hivalkodó külsővel és extrákkal

A CoolTek neve nem ismeretlen a házak piacán, ahol a vállalat már megmutatta, hogy tud visszafogott külsejű PC-s kuckókat tervezni, ám a most bemutatott GT-04 nem ilyen, tekintve, hogy a "Gaming Tower" sorozatba érkezett. A fekete színtől elütő, keresztben végigfutó (ezúttal) narancssárga díszítő elemhez hasonló megoldást láthattuk már a gyártó kínálatban korábban is, így nem meglepetés, hogy újból ehhez nyúltak, sőt a termék több pontján láthatunk további színes elemeket itt-ott beépítve. Így például a ház tetején, sőt a belső térben is, ami alapvetően szintén teljesen fekete lenne.


[+]

A szögletes és lekerekített formákat egyaránt felvonultató, alsó tápos miditorony esetében nem törekedtek a belső és különféle tárolók rejtett elhelyezésére, hiszen oldalablakos kivitelben érkezik, emellett az előlapon kettő darab 5,25"-es és egy darab 3,5"-es kívülről hozzáférhető rekeszt is kaptak az adattárolók, meghajtók számára. Természetesen további adattárolók elhelyezését is biztosítják rejtett, rezgéscsillapítással ellátott  rekeszekben, amelyek két darab 2,5"-es HDD/SSD-t és további három darab 3,5"-es HDD-t fogadnak.


[+]

Az alaplaptálcán biztosították a szerelőnyílásokat, és a kábelek elvezetési lehetőségei is adottak. A grafikus kártya számára bőven hagytak helyet, így akár 420 milliméteres darabok beszerelése is megoldható, míg a processzorra legfeljebb 160 milliméter magas hűtők kerülhetnek fel. A szellőzést gyárilag a hátoldalra felszerelt egy darab 120 milliméteres, illetve az előlap mögé rejtett egy darab 140 milliméteres ventilátorral oldották meg. Ez utóbbi porszűrőt is kapott, akárcsak az alul elhelyezkedő tápegység. További két darab 120-140 milliméteres légkavaró elhelyezését is biztosították a ház tetején.


[+]

Pár extrával is felszerelték a házat. Ide sorolható a ház előlapján hozzáférhető SD és microSD kártyaolvasó, valamint a ventilátorszabályozó potméter, amivel alapból a gyárilag beszerelt két szélgép fordulatszámát befolyásolható, de ez megváltoztatható. Ezen kívül kapunk még egy SATA dokkolót is a ház tetejébe integrálva, amihez 2,5 és 3,5"-es tárolókat lehet hozzáilleszteni. Természetesen a megszokott, USB 2.0-s és USB 3.0-s, valamint jack audio aljzatokból álló I/O panel sem maradt ki a felhozatalból.

A CoolTek GT-04 már hozzáférhető 55 eurós áron (a német webshopok szerint, az ottani 19%-os adóval).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés