Apró módosítások az AMD játékdömpingjében

A Raise the Game program kompatibilitási listájához hozzáadott, a játékok sorából pedig elvett egy-egy szereplőt az AMD.

Hirdetés

Két hete adtunk hírt arról, hogy az AMD frissítette Raise the Game nevű játékakcióját, melynek keretein belül új hardver vásárlásakor egy vagy több új játék, illetve 3 hónapos Xbox Game Pass for PC előfizetés ütheti a markunkat. Az AMD most némileg módosított az ajánlaton, így az akkori leírást az alábbiakkal egészítenénk ki:


[+]

A program legnagyobb része változatlan, ám a korábbi felálláshoz képest előrelépés, hogy a Radeon RX 5600 XT esetében már nem csak a 3 hónapos Game Pass for PC előfizetés az ajándék, hanem a Monster Hunter World: Iceborne Master Edition és a Resident Evil 3 játékok is járnak az asztali és a mobil verzió vásárlóinak.

Üröm az örömben, hogy a Warcraft III: Reforged viszont már nem a program része, így aki ezt az ajándékot figyelembe véve szándékozott valamelyik RX 5500 modell mellett dönteni, annak érdemes újra számolni a költségvetést, hogy a kártya árán felül belefér-e még a kiszemelt játék is.

Az akció egyéb részei változatlanok, vagyis ahogy eddig, úgy az ajándékok a külön vásárolt grafikus kártyák mellett az OEM verziók esetében is érvényesek, így ha a fent említett modellek valamelyikével ellátott, előre összeszerelt PC vagy notebook vásárlása mellett döntünk, akkor is jogosultak leszünk a szoftverekre. Az akció 2020. április 25-éig, illetve a készlet erejéig tart, a résztvevő forgalmazók listája az alábbi linken érhető el. Persze előfordulható, hogy más üzletek vagy webáruházak is biztosítják az ajándékokat, erre érdemes rákérdezni vásárlás előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés