Frissített AMD játékdömping

Az akciónak köszönhetően az összes új Radeon GPU vásárlásakor kapunk ajándék játékot, de Xbox Game Pass előfizetést mindenképp.

Hirdetés

Az AMD frissítette Raise the Game nevű játékakcióját, melynek keretein belül új hardver vásárlásakor egy vagy több új játék, illetve 3 hónapos Xbox Game Pass for PC előfizetés ütheti a markunkat.


[+]

A korábbi trendekkel ellentétben Ryzen processzorok most nem vesznek részt az akcióban, cserébe az összes Radeon GPU igen, mobil és asztali vonalon egyaránt. A Radeon VII és RX 590, vagy annál alacsonyabb kategóriás modellek, illetve az RX 5600 XT esetében csak a Game Pass for PC előfizetés jár, míg az RX 5500, 5500M és 5500 XT vásárlók emellé megkapják még a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, a Resident Evil 3 és a Warcraft III: Reforged játékprogramokat is.

A Radeon RX 5700 és 5700 XT modelleket választóknak szintén jár a 3 hónapos Game Pass for PC tagság és a Resident Evil 3, az új Ghost Recon és Warcraft azonban nem, helyüket a Monster Hunter World: Iceborn Master Edition veszi át.


[+]

Az ajándékok nem csak a külön vásárolt, hanem az OEM kártyák esetében is érvényesek, vagyis ha a fent említett modellek valamelyikével ellátott, előre összeszerelt PC, esetleg notebook vásárlása mellett döntünk, akkor is jogosultak leszünk a szoftverekre. Az akció 2020. április 25-éig, illetve a készlet erejéig tart, a résztvevő forgalmazók listája az alábbi linken érhető el. Persze előfordulható, hogy más üzletek vagy webáruházak is biztosítják az ajándékokat, erre érdemes rákérdezni vásárlás előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés