Hirdetés

144 Hz-es panellel hódítana a ViewSonic új úti kijelzője

A VX1755 sokrétű csatlakozási lehetőségeket tud felmutatni.

Legújabb hordozható, hálózati áramforrás nélkül is használható monitorjával a ViewSonic főleg a játékosoknak kíván kedveskedni, ezt pedig nem csak a vékony keretek közé szorított IPS panel 144 Hz-es képfrissítési rátája, de az AMD FreeSync Premium technológia támogatása is alátámasztja.


[+]

A PC-vel, okos eszközökkel és konzolokkal is használható, 6 bites megjelenítő FullHD felbontást kapott, ami 17 hüvelykes méretben sok feladatra bőven elég lehet, mindezt ráadásul sikerült egy 1,5 cm vastag, nagyjából 1 kg tömegű eszköz képében prezentálni, ami a hordozhatóságnak is jót tesz. A sztereó hangrendszerrel ellátott, 250 nites maximális fényerőre és 800:1 kontrasztarányra képes monitor beépített akkumulátort nem kapott, az energiát a két darab, képbemenetként is funkcionáló USB Type-C csatlakozón keresztül veszi fel, amelyek mellé egy mini HDMI bemenet és egy 3,5 mmes jack kimenet is került.


[+]

A kihajtható állvánnyal is felvértezett ViewSonic VX1755 hamarosan a boltok polcain is megjelenik, vételárával kapcsolatban nagyjából 300 dollár körüli összegre számíthatnak az érdeklődők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés