Hirdetés

75 Hz-es hordozható monitort mutatott be a Philips

A DisplayLinknek hála könnyű lesz a tartalommegosztás a 39,6 cm-es képátlóval megáldott, Full HD-s újdonsággal.

A Philips egy hordozható, 15,6 hüvelykes IPS monitorral gyarapította kínálatát, ami az 1920x1080 pixeles felbontás mellé 75 Hz-es képfrissítési rátát szavatol leendő tulajdonosainak.


[+]

A 16B1P3302 típusjelű, várhatóan még júliusban debütáló kijelző fénysűrűsége 250 cd/m²-ben tetőzik, és 700:1 statikus kontrasztarányához 4 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltás párosul. A 170 fokos betekintési szögekkel rendelkező megoldás által produkált 16,2 millió szín 64 százalékos sRGB, illetve 46 százalékos NTSC színtérlefedettséggel jelenik meg előttünk, és a SmartImage képjavítás sem hiányzik a repertoárjából.


[+]

A VESA rögzítőpontra felfogatható készülékházon egy DisplayLink technológiás, DisplayPort alt módos USB Type-C csatlakozó és egy 3,5 mm-es jack található, és az előbbit 15 wattnyi energia továbbítására szintúgy felkészítették. A talpazat 0-tól 90 fokig dönthető, és a portré állás használatára ugyancsak lehetőséget biztosít, míg a mellékelt USB Type-C kábel végén egy Type-C, valamint egy Type-A csatoló fityeg. A védőtokkal érkező konstrukció dobozára 220 fontos árcédulát ragasztottak.


[+]

Egy említést talán még megérdemel, hogy az 1,03 kilogrammos, 6 wattot fogyasztó periféria 60 százalékban újrahasznosított műanyagokból készült, és a környezettudatosság igénye a teljes mértékben újrahasznosítható csomagolásán is tetten érhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés