Szembenéz a Halo Infinite sugárkövetésével az új AMD Software

A 23.3.1-es, WHQL aláírással rendelkező szoftvercsomag több hibajavítással szolgál.

Az AMD elérhetővé tette a 23.3.1-es verziószámú AMD Software kiadást, amely a Wo Long: Fallen Dynasty és a Halo Infinite című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, utóbbi esetben konkrétan a Season 3-mal érkező Ray Tracing Update frissítéshez.

A meghajtó számos hibát is javít, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • A metrics overlay felület többet nem fogja magát időszakosan átméretezni a játék befejeztét követően
  • Az EA SPORTS FIFA 23-ban a Premium Gold Packs megnyitása mostantól nem vezet majd alkalmazásfagyáshoz
  • Sikerült felszámolni a Halo Infinite stabilitási, illetve a Returnal és a Dying Light 2 képminőségbeli hibáját
  • Ezentúl nem eredményezhetnek rendszerösszeomlást bizonyos kijelzők a Radeon RX 7000-es sorozatú VGA-kkal

Megjegyzendő, hogy az AMD ideiglenesen kikapcsolta a gyári beállítások visszaállításának lehetőségét, ami az alábbi hibát idézhetné elő.

A 23.3.1-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, 7000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, plusz támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, meg Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 23.3.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés