Hirdetés

40" képátlójú, UHD felbontásra képes monitorral újít a Philips

Méretes, 40" képátlójú monitorral rukkol elő a Philips, amely méret akár tévéként is megállná a helyét, főleg, hogy beépített hangszórókkal is rendelkezik. A BDM4065UC típusjelzést viselő modellben ugyanakkor nem kapott helyet tévétuner, csak a szokásos bemenetek, mint HDMI 1.4, HDMI/MHL, D-Sub, DisplayPort 1.2 és mini DisplayPort, így meghajtása csak ezeken keresztül lehetséges – HDMI-n 30, DisplayPorton 60 Hz-es frissítéssel.


[+]

Az UHD felbontású kép megjelenítésére képes termék nagy képfelülete biztosítja, hogy megússzuk a DPI-skálázást, illetve a kép a képben vagy kép a kép mellett funkciók is kényelmesen használhatóak. Maga a kijelzőpanel a UHD felbontáson túl 5000:1 kontrasztarányt, 176/176 fokos betekintési szögeket ígér, ami AMVA típusú panelt sejtet. A maximális fényerősség 300 cd/m²-nél tetőzik, a színtérlefedettség pedig sRGB lesz. Emellett gyári kalibrálást is ígér a gyártó, ami sRGB beállítás mellett garantálja a DeltaE<3 színeltérést, illetve a homogenitás is legfeljebb 9%-ot között ingadozik (96-105% tartományban) a kijelző egyes pontjain. A válaszidő a Philips kommunikációja szerint 3 ezredmásodperc lesz (g2g) "SmartResponse" gyorsítással, alacsonyabb beállítással pedig 8,5 ezredmásodperces értékre van kilátás.

A termék várhatóan a karácsonyi szezonra, de legkésőbb a jövő év elején futhat be, a TFTCentral információi szerint 600 font (~235 000 forint) körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés