Hirdetés

Ívelt 40 hüvelykes monitor 4K felbontással, Philips módra

A BDM4037UW nagy kontrasztarányú és betekintési szögű panelre épül.

A Philipstől nem állnak távol a nagy képátlójú kijelzők, amelyekre az utóbbi időben jól érezhetően nagyobb hangsúlyt fektetnek, mint korábban. A 40 és 43 hüvelykes gigászok után most újból a 40 hüvelykes méretet vették elő, de ezúttal hajlítva.


[+]

A TP Visiontől származó VA panel nagy betekintési szöget és 4K, azaz 3840x2160 képpont felbontást kínál 60 hertzes képfrissítés és 4 ezredmásodperces válaszidő mellett. 4000:1 kontrasztarányát nézve sem kell szégyenkeznie, és a villogásmentes LED háttérvilágítás által előállított 300 cd/m² maximális fénysűrűség is elfogadható. A 8 bit+FRC feldolgozás révén 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, színtere pedig meghaladja az sRGB-t (85% NTSC), de messze van az Adobe RGB-től.


[+]

A kijelző meglehetősen méretes, így az egyszerűbb utat választották az állvány kapcsán, ezáltal csak a dönthetőséget valósították meg, illetve szükség esetén VESA falikonzolra is felszerelhető. Bemenetekkel is jól felszerelték, a két DisplayPort mellé két MHL kompatibilis HDMI került (az egyik 1.4, a másik 2.0 szabványú), sőt még a jó öreg VGA-nak is szorítottak helyet. Természetesen ekkora kijelzőn lehetővé tették a több, azaz négy bemenet egyidejű használatát, azaz a kép a képben és a kép a kép mellett funkciót. Két darab ötwattos integrált hangszórója mellé került hang ki- és bemenet, valamint négy darab USB 3.0-s porttal is ellátták.


[+]

Sajnos az árról semmilyen információval nem szolgáltak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés