Hirdetés

240 Hz-es, korrektül felszerelt OLED monitor a Dough elképzelései szerint

A crowdsourcing elkötelezett híveként ismert cég terméke az LG UltraGear 27GR95QE-B-vel kívánja felvenni kesztyűt.

Hirdetés

A 2017-ben alapított Dough egy ízlésesen visszafogott megjelenésű, gyárilag kalibrált gaming monitort készül piacra dobni jövő júliusban, ami fényes polarizáló réteggel bevont, LG által fejlesztett OLED panellel érkezik majd.


[+]

A 26,5 hüvelykes, Spectrum ES07E2D névre hallgató kijelző 2560 x 1440 pixeles felbontással rendelkezik, és 240 Hz-es képfrissítési rátájához AMD FreeSync Premium Pro, illetve NVIDIA G-Sync Compatible hitelesítés párosul. Az 1,07 milliárd színnel 98,5 százalékos DCI-P3 színtérlefedettséget produkáló, VESA DisplayHDR True Black 400 minősítésű perfiéria fénysűrűsége 450 cd/m²-ben tetőzik, és a szürkéből szürkébe váltáshoz 0,03 ezredmásodpercre van szüksége.


[+]

A két HDMI 2.1a bemenettel, egy DisplayPort 1.4-gyel, egy DisplayPort alt módos, 100 watt továbbítását lehetővé tévő USB Type-C csatlakozóval, egy 3,5 mm-es audio jackkel, két 15 wattos USB 3.2 Gen2 Type-C, meg két USB 3.2 Gen2 Type-A konnektorral ellátott képernyő a munkában és szórakozásban egyaránt hasznos társunkká válhat, hiszen beépített KVM switch-et és erősítőt is kapott a tervezőasztalon. Az ötirányú mini joystickkel vezérelhető OSD menüben ott figyelnek az olya  játékosokat segítő  funkciók, mint a célkereszt kivetítése vagy a képkocka/másodperc számláló, de a PiP/PbP képességek ugyancsak kipipálhatók a specifikációk közt.


[+]

A 750 euróért (mely ár a debütálásig fokozatosan 1200 euróra nő) előrendelhető újdonság állvány nélkül, 100 x 100 mm-es VESA rögzítőponttal jön, de 100 euró ellenében vásárolhatunk hozzá egy alumíniumötvözetből gyártott, állítható magasságú, dönthető és mindkét irányban pivotba forgatható talpat. A 3 évre szóló garancia az első két esztendőben kiterjed a beégésre is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dough

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés